Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2015/08/кобрата1111.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Кобрата световен шампион! Всички, които го мразят може да замълчат! – Sportove
Намери ни
To Top

Кобрата световен шампион! Всички, които го мразят може да замълчат!

Кубрат Пулев – Кобрата е един от най-дискусионните български спортисти в момента. А всички, които го мразят и критикуват може да замълчат, когато думите на легендата Вегнер се сбъднат.

„Кобрата може да бъде световен шампион. Това е нашата цел, върху това работим“, заявява треньорът на Пулев Ули Вегнер, наскоро.


Немският специалист посочва, че с търпение и методична подготовка, Кубрат може да се изкачи на световния връх до 2-3 години. Такава е и мечтата на самия голям български спортист.

Ако целите и думите на Вегнер се сбъднат, то Пулев ще прослави Родината ни по знаменит начин, а тогава всички критици на Кобрата буквално ще замълчат.

Следващият бой на Кубрат Пулев ще бъде на 26-и септември, в Германия. А думите на Вегнер са отлична загрявка за феновете на Кобрата, начин за вдигане на адреналина на макс.

Пулев един ден ще бъде световен шампион, това е мотото и за това тренират и се готвят Кубрат и новият му треньор.

Ощр от категория Акценти


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558