Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2015/08/newsDefault.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Йордан Минев с шанс да играе в петък – Sportove
Намери ни
To Top

Йордан Минев с шанс да играе в петък

Националът Йордан Минев започна тренировки със съотборниците си в Лудогорец. Защитникът разкъса мускулни влакна на бедрото при успеха с 2:0 над Левски и през последните няколко седмици се възстановяваше, като не взе участие в мача за Суперкупата на България срещу Черно море и в първите двубои под ръководството на Едуард Ераносян.

Бившият футболист на Ботев (Пловдив) и ЦСКА се очаква да бъде на линия за мача със Славия на „Лудогорец Арена“ от 7-ия кръг на „А“ група. Двубоят е в петък, 28 август, от 20:00 часа, съобщава „Тема спорт“.

При положение че Ераносян реши да не разчита на него срещу „белите“, се очаква Минев да играе за втория тим на Лудогорец в домакинството на дублиращия отбор на Литекс в „Б“ група, за да трупа игрова практика. Бекът трябва да е на разположение на националния тим за евроквалификациите с Норвегия и Италия в началото на септември.

Ощр от категория Тема на деня


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558