Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2022/09/screenshot398424.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
В Сингапур ли е последният шанс за победа на Мерцедес? – Sportove
Намери ни
To Top

В Сингапур ли е последният шанс за победа на Мерцедес?

Пилотите на Мерцедес бяха в челото на колоната в някои от последните стартове във Формула 1, където се изискваха по-високи нива на аеродинамично сцепление. “Марина Бей” в Сингапур е точно такова трасе и Люис Хамилтън и Джордж Ръсел може да се окажат претенденти за победата на трасето с дължина 5,06 километра и 23 завоя.

Шефът на Ред Бул Кристиан Хорнър е на мнение, че Мерцедес ще е важен фактор в състезанието в неделя и се аргументира с представянето на тима на другите по-бавни писти, изискващи сериозно аеродинамично притискане – “Хунгароринг” и “Зандвоорт”.

“Колата на Мерцедес ще е бърза в Сингапур, както беше и в Унгария – прогнозира Хорнър. – Този тип трасета им допада, така че те определено ще са бързи на “Марина Бей”.

В Мерцедес все още се борят със слабостите на W13, като тимът постигна прогрес в битката с подскачането на автомобила при висока скорост на правите. В първата половина на сезона Ред Бул и Ферари бяха по-бързи от Мерцедес на уличните трасета. След това обаче представянето на Хамилтън и Ръсел както на класическите писти, така и на уличните трасета се подобри.

Мерцедес се бори с Ферари за второто място в класирането на конструкторите, но шефът на тима Тото Волф заяви, че по-важната цел пред отбора този сезон е спечелването на поне една победа.

Гледайте спорт на MAX с най-вълнуващите състезания от MotoGP, WRC, NASCAR и Supercars, на живо, само в ефира на MAX Sport.

Снимки: Gettyimages

Ощр от категория Спорт


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558