Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2022/09/screenshot398224.jpeg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Луис Суарес веднага подкрепи Роналд Араухо за тежкото му решение – Sportove
Намери ни
To Top

Луис Суарес веднага подкрепи Роналд Араухо за тежкото му решение

Уругвайският национал Луис Суарес беше сред първите, подкрепили сънародника му Роналд Араухо, който взе трудното решение да се подложи на операция и така да пропусне Световното първенство. Освен, че са съотборници в “Селесте”, двамата се засякоха и в Барселона в последния сезон на нападателя на “Камп Ноу”.

“Голям Роналд! Напълно си прав и имаш цялата ни подкрепа! Да се възстановиш добре, което е най-важното, и да се върнеш още по-силен”, написа Суарес в Туитър като отговор на обяснението на Араухо за направения избор.

Настоящият футболист на уругвайския Насионал освен това поздрави селекцията на страната до 17 години за спечелен турнир в Германия, в който участие взеха също така домакините, Израел и Белгия.


Снимки: Imago

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558