Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2022/09/screenshot396910.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Йордан Йовчев в отбора от посланици на Sofia Open 2022 – Sportove
Намери ни
To Top

Йордан Йовчев в отбора от посланици на Sofia Open 2022

Легендата на българския спорт и спортната гимнастика Йордан Йовчев влезе в звездния отбор от посланици на Sofia Open 2022. Най-добрият български гимнастик, шесткратен участник и носител на един сребърен и три бронзови медала от олимпийски игри ще подкрепя българските участници и ще следи битките на световните тенис звезди на Sofia Open 2022 от 25 септември до 2 октомври. През 2020-а легендарният ни спортист бе част от демонстративен мач на централния корт в „Арена Армеец“ по време на турнира от категория ATP 250.

„Sofia Open не е просто турнир, а наслада за тенисистите и публиката.


Всеки мач ни показва красотата, емоцията, вярата, устойчивостта, подготовката, интелекта и жаждата за успех – неща, които символизират този уникален спорт. Sofia Open не е само шоу на корта от световно ниво и битка за трофей, а турнир, който може да накара младите да тренират, а ние, любителите, и на по-зряла възраст да практикуваме тенис“, споделя Йордан Йовчев.

В звездния отбор посланици на Sofia Open 2022 са още Цветана Пиронкова, австралийската тенис легенда, носител на 5 титли от „Големият шлем“ и бивш №1 в света на двойки Пол Макнами, който беше турнирен директор в София през 2017 и 2018 г., Поли Генова, Маги Джанаварова, Юлиан Вергов, Ненчо Балабанов и тв водещите Валерия Видева – Желязкова и Лора Георгиева.

Билетите за Sofia Open 2022 са в продажба – онлайн на Eventim.bg и в партньорската мрежа в цялата страна.

Списъкът с участниците в седмото издание на турнира от категория ATP 250 в София е впечатляващ. Голямата българска звезда на световния тенис Григор Димитров ще играе отново пред българска публика. Шампионът от 2017-а се завръща у дома. Ще участва италианската сензация Яник Синер – двукратен №1 в София, спечелил последните две издания на надпреварата.

Пред родна публика ще играят още редица световни звезди като Хуберт Хуркач, Пабло Кареньо Буста и Стан Вавринка. С „уайлд кард“ в основната схема ще участват още двама българи – Димитър Кузманов и Александър Лазаров. С „уайлд кард“ в изключително силните квалификации се включват Адриан Андреев и Пьотр Нестеров. Александър Лазаров и Александър Донски и Пьотр Нестеров и Янаки Милев ще играят с „уайлд кард“ в турнира на двойки на Sofia Open 2022.

Гледайте спорт на MAX с всички най-вълнуващи тенис двубои от ATP Masters 1000, ATP 500 и ATP 250, ATP CUP, ATP Finals и Next Gen, на живо, само в ефира на MAX Sport.

Ощр от категория Тенис


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558