Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2022/09/screenshot396588.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
С Груев като титуляр Вердер взе точка в Леверкузен – Sportove
Намери ни
To Top

С Груев като титуляр Вердер взе точка в Леверкузен

За втори път през сезона Илия Груев излезе като титуляр за Вердер (Бремен) и тимът му завърши 1:1 при гостуването на Байер (Леверкузен) в среща от 7-ия кръг на Бундеслигата. Керем Демирбай изведе “аспирините” напред в 57-ата, но в 82-рата минута Милош Велкович изравни.

Българският национал остана на терена 80 минути, когато беше заменен. Днес той пак действаше в халфовата линия, но не на типичната си позиция точно пред централните защитници.


За бременчани това е трето реми, докато участникът в Шампионската лига продължава да е назад в класирането, като е с равен актив с някои от тимовете под чертата.

Вердер имаше и късмет, защото Байер изпусна няколко чисти положения и удари две греди. В 35-ата засичане на Роберт Андрих с глава се отби в напречния стълб, а в три по-късно Джереми Фримпонг пропусна да отбележи на празна врата, след като вратарят на гостите Иржи Павленка беше спасил удар на Муса Диаби.

После Демирбай вкара красиво попадение за 1:0, след което гостите станаха по-смели в атака. Така в 82-рата Велкович добави за 1:1 след добра намеса на Лукас Храдецки преди това.

В 88-ата греда удари и Сардар Азмун, а при добавката Патрик Шут шутира в аут.

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558