Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2022/09/screenshot396312.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Виляреал си тръгна доволен от пустинята Негев – Sportove
Намери ни
To Top

Виляреал си тръгна доволен от пустинята Негев

Виляреал си тръгна с три точки от гостуването на Апоел Беер Шева, след като спечели с 2:1. Посещението в пустинята Негев не бе лесно, но Алехандро Баена се намеси в решаващите моменти и имаше голям принос за успеха на испанците. Той изработи дузпа в 28-ата минута, когато домакините имаха предимство, а през второто се разписа малко след като Апоел изравни.

Тимът на Унай Емери записа втора победа в група С на Лигата на конференциите и едноличен лидер в групата с пълен актив от 6 точки.


Апоел създаде проблеми на „Жълтата подводница“ и стоеше напълно равностойно, като на моменти дори натискаше. Хосе Луис Морелес откри резултата от дузпата, отсъдена в 28-ата минута. След почивката израелците стигнаха до изравняване, след като Хатуел се разписа. Малко след това отлична комбинация, минала през Кико и Пино бе завършена от Баена.

Домакините тръгнаха да изравняват, което отвори пространство за контраатаките на Виляреал, но испанците не се възползваха от положенията си. Влезлият като резерва на почивката Николас Джаксън пропусна на празна врата, а Арно Данжума не успя да се справи, когато излезе сам срещу вратаря. В добавеното време Данжума изпусна и дузпа, като прати топката високо над вратата.

Гледайте спорт на MAX с всички най-вълнуващи мачове от Лига Европа и Лига на Конференциите, на живо, в ефира на MAX Sport.

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558