Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2022/09/screenshot396058.png): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Съставите на Милан и Динамо (Загреб) – Sportove
Намери ни
To Top

Съставите на Милан и Динамо (Загреб)

Отборите на Милан и Динамо (Загреб) се изправят един срещу друг на „Джузепе Меаца“ във втория си двубой от груповата фаза на Шампионската лига. 

Домакините от Милан са големият фаворит в този двубой. Те не само ще играят на свой терен, но определено разполагат с много по.голяма класа в състава си в сравнение със своя противник.


Въпреки това „росонерите“ по никакъв начин не бива да го подценяват, за да не допуснат изненада, както се случи с Челси преди седмица. В първия кръг те направиха реми 1:1 като гости на РБ Залцбург, което прави още по-наложително да спечелят днешния мач, ако искат да продължат към елиминациите на турнира. В местното първенство италианският шампион се представя добре до момента, като се намира на третата позиция в класирането с 14 точки, отстъпвайки на Наполи и Аталанта само по голова разлика.

Гостите от Динамо (Загреб) определено са наясно, че пристигат в Милано като пълен аутсайдер, но ще направят всичко възможно за втора поредна седмица да шокират сериозен опонент и отново да празнуват след края на мача. В първия кръг те шокираха английски Челси и го победиха с 1:0 като домакини, което предизвика уволнението на Томас Тухел, за когото това беше последният мач начело на лондончани. В хърватския шампион знаят, че и днес имат трудна задача, но успехът над „сините“ със сигурност им е дал увереност. В домашния шампионат тимът очаквано е на първата позиция в класирането, като води убедително с 25 точки или с цели 10 повече пред основния си преследвач.

Милан: Менян, Калабрия, Томори, Калюлю, Ернандес, Тонали, Бенасер, Салемакерс, Диас, Леао, Жиру

Динамо: Ливакович, Ристовски, Сутало, Перич, Мохарами, Адеми, Мишич, Иванушеч, Любичич, Оршич, Петкович

Гледайте спорт на MAX с всички най-вълнуващи мачове от УЕФА Шампионска лига във вторник, на живо, само в ефира на MAX Sport.

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558