Намери ни
To Top

Ето защо хитрата лисица Бербатов не подписа със Сампдория! Уреди се в перфектен клуб

Хитрият Димитър Бербатов си е направил сметката и избра идеален тим за начина му на игра. Той бе получил оферта от Сампдория, като помоли за два дни за размисъл, а в крайна сметка не потвърди пред италианците, именно защото е изчаквал развоя на събитията с по-подходящ за неговия стил отбор.

Феновете му започнаха да се притесняват, че ще остане без отбор, след като цяло лято се въртяха различни информации за интерес към него.

Сега става ясно, че швейцарският Сион е на един подпис от нападателя.


Вестник „Блик“ съобщава, че президентът на клуба Кристиан Константин лично се е заел с трансфера на българина.

Шефът дори вече е в София, където ще се опита да убеди 34-годишния нападател да заиграе в отбора му. Медията уточнява, че носителят на Купата на Швейцария не може да си позволи високата заплата на голмайстора, но може да му предложи спокоен живот и титулярно място.

„Знам, че дори Бербатов да намали четворно месечното си възнаграждение, трудно ще му го осигурим. Ще се опитам да спечеля сърцето му. Димитър може да играе както на върха на атаката, така и зад нападателя, например в схема 4-4-1-1”, коментира Константин за „Блик“.

Както е известно, Берба е свързван с отбори от Англия, италианския Сампдория и турския Галатасарай, след като не получи нов договор от Монако и се превърна в свободен трансфер.

Ощр от категория Акценти