Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2022/09/screenshot395772.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Различни забрани за феновете на Айнтрахт за мача с Марсилия – Sportove
Намери ни
To Top

Различни забрани за феновете на Айнтрахт за мача с Марсилия

Френските власти в Марсилия наредиха частична забрана за продажба на алкохол и забраниха на фенове на Айнтрахт Франкфурт да предприемат неорганизирани пътувания за определяния като високорисков двубой от Шампионската лига на „Стад Велодром“ утре вечер. По-малко от седмица след жестоките сблъсъци между фенове на мача между Ница и Кьолн в турнира Лига Европа, очакваните хиляди привърженици на Айнтрахт пораждат сериозни притеснения сред местните власти. 

За феновете на отбора от Франкфурт са отделени 3300 места, но от германския клуб вярват, че още около 5000 души без билети, сред които ултраси, може да се отправят към Марсилия. Като превантивна мярка регионалната полиция в Южна Франция обяви, че продажбата на алкохол ще бъде забранена в няколко района на града от 14:00 до 21:00 часа.


За феновете на гостуващия Айнтрахт Франкфурт бе наредено, че само на пътуващите с официалните автобуси под полицейски ескорт ще бъде позволено да влязат на стадиона.

Като превантивна мярка регионалната полиция в Южна Франция обяви, че продажбата на алкохол ще бъде забранена в няколко района на града от 14:00 до 21:00 часа. За феновете на гостуващия Айнтрахт Франкфурт бе наредено, че само на пътуващите с официалните автобуси под полицейски ескорт ще бъде позволено да влязат на стадиона.

Гледайте спорт на MAX с всички най-вълнуващи мачове от УЕФА Шампионска лига във вторник, на живо, само в ефира на MAX Sport.

Снимки: Gettyimages

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558