Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2022/09/screenshot395303.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Рилски спортист победи ТФТ Скопие в контрола – Sportove
Намери ни
To Top

Рилски спортист победи ТФТ Скопие в контрола

Баскетболният вицешампион Рилски спортист победи ТФТ Скопие с 81:62 в контролна среща, играна тази вечер в „Арена Самоков“. Двата тима изиграха добър двубой, в който баскетболистите на ТФТ успяха да поведат в началните минути от срещата и след десет минути игра водеха с 22:16. Добри изяви на Крис Минков и Димаджио Уигинс във втората четвърт обаче позволиха на домакините да стигнат до обрат и на почивката да имат аванс от 37:31. 

Още от началото на втората половина разликата започна да расте и след 30 минути игра таблото в зала „Арена Самоков“ показваше 62:49 в полза на Рилски спортист, най-вече заради отличните изяви на Брендън Рандолф и Евън Бати.


В последната четвърт гостите от Република Северна Македония опитаха да се върнат в мача, но това не се случи и Рилски спортист стигна до крайния успех.

Ощр от категория Баскетбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558