Намери ни
To Top

Рома направи тонизираща тренировка преди отпътуването за България

Рома направи тонизираща тренировка преди отпътуването за България за мача от Лига Европа срещу Лудогорец. „Вълците“ тренираха на клубната база „Тригория“ край Рим и очакват с настроение гостуването в Разград.

Николо Дзаниоло се подготвяше на облекчен режим, след като наскоро извади рамото си и ще бъде извън терените известно време. Аут за мача с Лудогорец е и нападателят Тами Ейбрахам, който също контузи рамото си по време на последния мач срещу Удинезе и ще получи почивка.


В негово отсъствие се очаква атаката на Рома да води новото попълнение Андреа Белоти, който бе привлечен в последните дни на трансферния прозорец.

Рома няма да проведе тренировка на българска земя. Делегацията на „джалоросите“ пристига в България в късния следобед. Треньорът Жозе Моуриньо ще даде официалната си пресконференция преди мача в 19,10 ч. в хотел „Тера Европа“ в Търговище. Двубоят Лудогорец – Рома е утре на „Хювефарма Арена“ в Разград от 19.45 часа.

Гледайте спорт на MAX с всички най-вълнуващи мачове от Лига Европа и Лига на Конференциите, на живо, в ефира на MAX Sport.

Снимки: Gettyimages

Ощр от категория Световен футбол