Намери ни
To Top

Наглост! Гробокопачът на СДС пръска хиляди левове да си прави реклама!

Един от хората, която вкараха СДС в политическия гроб – Мартин Димитров не се свени да пръска хиляди левове за самореклама, вместо да помогне със средства на пострадалите от наводнения българи в Карловско.

Политическото отроче на Иван Костов се е тропосало на огромни рекламни пана на централния столичен булевард „България“ в отчаян опит да напомни за себе си на изстрадалите ни сънародници.

Димитров отново се е набутал в листата на „Демократична България“ и е на четвърто място в 24 МИР – районът, от който неговия ментор Костов години наред се кандидатираше за народен представител.

„Днес той ни се представя като кандидат от гражданската квота в листите на ДБ, след като преди това е изгонен от две партии, като на едната от тях беше председател.


Само това обстоятелство е достатъчно, за да бъде ясно какъв е политическия морал на този човек и колко безличен лидер на СДС е бил, след като толкова безпроблемно днес може да се представи за „независима“ и „гражданска“ фигура“, сподели преди време Иван Сотиров от СДС по адрес на Мартин Димитров, а думите му предизвикаха широк отзвук в дясното политическо пространство.

Именно като такъв Димитров, той се появи преди 16г. в листите на СДС. Тогавашният председател на СДС Надежда Михайлова го представи пред ръководството на СДС София с аргумента, че иска да има в листата която води един безпартиен млад икономически експерт. 

„В младия Дон Кихот повярваха трима лидери на СДС – Надежда Михайлова, Филип Димитров и Петър Стоянов, но и тримата изживяха тежки разочарования, след като видяха, че „льльото“ ги е лъгал в очите и ги е използвал“, категоричен е Сотиров.

Неговата позиция за Димитров се споделя и от лидера на „Възраждане“ Костадин Костадинов.

„Трябва да почистим българската политика от субекти като Мартин Димитров“, подчерта Костадинов пред камерата на TV.

Така че българските избиратели трябва да са много внимателни кого избират на 2 октомври!

 

Ощр от категория