Намери ни
To Top

Още по-интересни сблъсъци в Шампионската лига тази вечер

Днес са втората порция мачове от първия кръг на груповата фаза на Шампионската лига. По терените на Стария континент ще бъде още по-напечено, защото в програмата има някои изключително любопитни сблъсъци.

Най-силен интерес предизвиква срещата между Интер и Байерн (Мюнхен) от така наречената „група на смъртта“ – група „С“. Мачът ще е важен и за двата тима, тъй като всяка спечелена точка е от огромно значение.


Баварците изглеждат като фаворит в сблъсъка, но „нерадзурите“ в никакъв случай не са за отписване. Другият мач от групата е между Барселона и Виктория (Пилзен), като каталунците се надяват да тръгнат с убедителен успех.

Доста сериозна интрига има и в срещата между Наполи и Ливърпул от група „А“. Неаполитанците са традиционно неудобен съперник, а в момента мърсисайдци не са в оптимална форма, така че ще видим какво ще се случи на „Диего Марадона“. Другият двубой от групата също е доста любопитен, като в него Аякс приема Глазгоу Рейнджърс.

В група „В“ гвоздеят на програмата е сблъсъкъ между Атлетико Мадрид и Порто. В другия мач Брюж приема Байер (Леверкузен).

В група „D“ също има един интересен двубой между Тотнъм и Марсилия. Другата среща пък противопоставя Айнтрахт (Франкфурт) и Спортинг (Лисабон).

Гледайте спорт на MAX с всички най-вълнуващи мачове от УЕФА Шампионска лига във вторник, на живо, само в ефира на MAX Sport.

Ощр от категория Световен футбол