Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2022/09/screenshot394767.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Чавдар Костов: Дий Бост беше феноменален – Sportove
Намери ни
To Top

Чавдар Костов: Дий Бост беше феноменален

Чавдар Костов не скри задоволството си от постигнатата изключително важна победа на българския национален отбор с 90:82 над домакина Грузия на ЕвроБаскет 2022. 

“Лъвовете” изиграха най-силния си мач от началото на турнира и постигнаха първа победа на континентален шампионат от 5 септември 2011 година, когато по ирония на съдбата отново надвиваме Грузия със 79:69.

“Бяхме готови за битка и хвърлихме много енергия в защита. Мачът се получи в наша полза и имахме чудесен ден от зоната за три точки.


Дий Бост беше феноменален, видяхте колко тройки вкара. Везенков имаше много ключови отигравания в много важни моменти.

Не бяхме свикнали на бързия ритъм на предишните ни съперници, така че невинаги зависи от нас какво ще направим на полето. Все пак, Грузия е малко по-близък до нас съперник и успяхме да се противопоставим.

11

България срещу Грузия на ЕвроБаскет 2022

Следващият ни противник ще има също много високи баскетболисти и очаквам идентичен мач, така че ще направим всичко, за да победим”, каза Костов.

Ощр от категория Баскетбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558