Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2022/09/screenshot394554.jpeg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Сайнц с нова задвижваща система на “Монца”? – Sportove
Намери ни
To Top

Сайнц с нова задвижваща система на “Монца”?

В следващото състезание от Формула 1 – Гран При на Италия на “Монца”, пилотът на Ферари Карлос най-вероятно ще получи нова задвижваща система и ще бъде наказан да стартира от дъното на колоната. Пистата край Милано е подходяща за изтърпяване на такива наказания, тъй като там изпреварванията са лесни и пилотите, които имат скорост в състезателно темпо могат бързо да си пробият напред.

Много е вероятно компания на Сайнц в дъното на стартовата решетка да правят и двамата пилоти на Ред Бул Макс Верстапен и Серхио Перес. В началото на състезателния уикенд на “Зандвоорт” от Ред Бул обясниха, че за Гран При на Нидерландия пилотите им няма да получават нови задвижващи системи, но е възможно това да се случи на “Монца”, като това ще е за последно този сезон.


Последната версия на задвижващата система на Ферари е с модернизирана хибридна система, по която се работеше по последно преди замразяването и на тези елементи. Теглото на системата е намалено с 2 килограма, като в същото време мощността на хибридната система е увеличена, а с тези промени F1-75 най-после стига до минимално разрешеното тегло на автомобилите във Формула 1 този сезон – 798 кг.

Снимки: Gettyimages

Ощр от категория Спорт


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558