Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2015/08/Kaylla-Kupkackes.jpeg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Порно актриса с отчаян ход в съда – показа неопровержими доказателства. Дали й помогна за присъдата? (снимки+видео) – Sportove
Намери ни
To Top

Порно актриса с отчаян ход в съда – показа неопровержими доказателства. Дали й помогна за присъдата? (снимки+видео)

На какво ли не са готови хората, за да се измъкнат от хватката на закона. Едно ангелче прибягна до отчаяни мерки, за да докаже невинността си, показвайки своите неопровержими доказателства.

Едрогърдата порно актриса от Флорида блесна дибидюс пред съдията по време на изслушването й заради задържане от полицията. Сюзън Сюрет, която се изявява под артистичния псевдоним Kayla Kupcakes, е била арестувана по подозрения, че е била пияна на публично място в сряда.


2B8F616C00000578-3206232-image-m-37_1440178492928

Докато разказвала своята версия пред съдията 54-годишната ветеранка решила да си свали тениската, за да залепи прелестите си на разделителния прозорец, което предизвикало вълна от въодушевление в съдебната зала в Броуърд Каунти.

Пред заседателите тя заявила, че работи фризьорка, добавяйки че има порно кариера, а също така се подвизава и като ескорт. Това рекламира и на собствения си сайт.

398px-Kayla_Kupcakes_at_PSK_20051108_1

Следващата стъпка на Сюрет била да се оплаче отполицейско насилие, за което имала доказателство.

„Бях пребита от полицията“, казва тя показвайки раните си, преди да вдигне си и показвайки още две неоспорими доказателства за насилието над нея.

IMG_0927

„О, Боже мой,“ възкликнал съдия Джон Хърли, преди да поставите ръка на устата си и след това тихо поклати глава. И докато всички се съвземали от гледката, тя добавила, че има проблеми със здравето и няма да получи необходимата медицинска помощ в затвора. Към тази версия се придържал и адвокатът на обвиняемата.

В крайна сметка съдията постановил глоба в размер на 100 долара и медицинска оценка на състоянието й.

 

 

Ощр от категория Акценти


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558