Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2022/09/screenshot393808.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Трансферният прозорец затваря днес – следете всички сделки – Sportove
Намери ни
To Top

Трансферният прозорец затваря днес – следете всички сделки

Днес е последният ден от летния трансферен прозорец в повечето големи първенства в Европа. Това бе един от най-вълнуващите трансферни прозорци в последните години. Станахме свидетели на много грандиозни сделки. Сред най-запомнящите се трансфери бяха тези на Ерлинг Холанд в Манчестър Сити, на Роберт Левандовски и Жул Кунде в Барселона, на Садио Мане в Байерн, на Антони и Каземиро в Манчестър Юнайтед, на Рахийм Стърлинг и Уесли Фофана в Челси, на Габриел Жезус и Олександър Зинченко в Арсенал, на Ромелу Лукаку в Интер, на Александър Исак в Нюкасъл и много други.


Какво ли още ни очаква днес? По традиция в този ден е изключително натоварен и в него може да се случи всичко. Като нищо може да бъдат осъществени и други шокиращи сделки, които никой не е очаквал, така че има защо да бъдем нащрек.

Ето кога затваря трансферният прозорец в големите първенства:

Англия 01:00 часа (българско време) 
Испания 00:59 часа 
Италия 18:00 часа 
Германия 18:00 часа 
Франция 00:00 часа

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

06:00 часа – Аякс привлече Лукас Окампос от Севиля

05:36 часа – Реал Сосиедад преговаря с Реал Мадрид за Алваро Одриосола Подробности тук!

05:01 часа – Лестър иска Жан-Клер Тодибо за заместник на Фофана  Подробности тук!

04:02 часа – Саутхампът е близо до привличането на Ейнсли Мейтланд-Найлс от Арсенал Подробности тук!

02:25 часа – Барселона работи по няколко сделки едновременно. Каталунците са близо до привличането на Маркос Алонсо от Челси, като в същото време ще отдадат под наем Жорди Алба на Интер и Сержиньо Дест на Милан. Подробности тук и тук!

01:26 часа – Марио Балотели официално е играч на Сион Подробности тук!

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558