Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2015/08/bulgaria-euro-2016-football_3216470-860x450_c.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Тъжна вест за българския футбол! Болките на един от най-добрите ни футболисти си казаха тежката дума – Sportove
Намери ни
To Top

Тъжна вест за българския футбол! Болките на един от най-добрите ни футболисти си казаха тежката дума

Един от най-добрите български футболисти сподели новина, която със сигурност ще натъжи феновете у нас. Става въпрос за легендарния легионер и бивш национал Георги Пеев, който обмисля да прекрати кариерата си след края на сезона.

„Мисля, че това ще бъде последната година за мен, ако нещо в здравето ми не се измени рязко и започна да се чувствам отлично, без никакви болки. Тогава може и да остане, но към този момент смятам, че ще изпълня договора си и вече ще приключа с футбола.


Сили да играя имам, но се надявах болките, които ме измъчват, да преминат. Това обаче става бавно и ме накара да се замисля. Миналата година Муслин ми казваше, че е време да се откажа. Отговорих на терена. Когато се завърнах след травма, се стараех двойно и помогнах на отбора. Благодаря му“, каза 36-годишният халф на Амкар Перм пред „Ехо Перми“, цитиран от в. „24 часа“.

Ощр от категория Трансфери


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558