Намери ни
To Top

Ботев (Пловдив) с нов опит да се добере до първа победа в efbet Лига

Ботев (Пловдив) приема Септември (София) в първи мач от осмия кръг на efbet Лига. Двубоят на футболния комплекс в „Коматево“ е днес от 18:30 часа и ще бъде ръководен от Георги Иванов.



„Канарчетата“ все още са в търсене на първата си шампионатна победа през сезона, като до момента отборът, воден от Желко Копич, има едва една точка в своя актив. „Жълто-черните“ завършиха наравно единствено с Берое (1:1).







Столичани влизат в срещата в добро настроение, след като се наложиха над заралии (3:1) в последния кръг. Това бе втори успех за младите момчета на Славко Матич през настоящата кампания, които ще се опитат да задълбочат кризата в лагера на пловдивчани.



19

Септември - Берое

За Ботев това се явява второ поредно домакинство, след като преди седмица тимът беше много близо до първите си 3 точки, но допусна обрат в последните минути и отстъпи на Черно море с 3:4.

За „жълто-черните“ аут са трайно контузените Тодор Неделев и Станислав Работов, а Самюел Супрайен, който напусна принудително още през първото полувреме срещу “моряците”, е под въпрос за двубоя заради възпаление на глезена.

БОТЕВ (ПД) – СЕПТЕМВРИ (СФ)

Вероятни състави:

БОТЕВ ПД (3-4-3): Аргилашки; Пунчец, Генев, Ван Хеертум; Херман, Мертенс, Рабей, Брахими; Току, Бароан, Ману
Старши треньор: Ж. Копич

СЕПТЕМВРИ (4-2-3-1): Шейтанов; Стойчев, Арсов, А. Георгиев, Ачков; А. Тодоров, Кабов; Рамадан, Колев, С. Александров; Д. Костадинов
Старши треньор: С. Матич

СТАДИОН: „Футболен Комплекс Ботев 1912“, Пловдив 
СЪДИЯ: Георги Иванов
НАЧАЛО: 18:00 часа

Ощр от категория efbet Лига