Намери ни
To Top

Ювентус пита за Серхио Регилон

Ювентус е отправил запитване към Тотнъм за възможността да привлече в състава си защитника Серхио Регилон. „Бианконерите“ имат интерес към 25-годишния ляв бек и са готови да отправят официална оферта за него в близките дни, твърди „Тутомеркато“.

Испанецът загуби доверието на Антонио Конте, който не го включва в плановете си за новия сезон. Затова от Тотнъм му търсят купувач.


Досега се знаеше за интерес към него от страна на Нотингам Форест, но сега и Ювентус може да се включи в битката за подписа му, а торинци със сигурност са доста по-атрактивна опция за бранителя.

Последните информации твърдяха, че Регилон е много близо до трансфер на „Сити Граунд“, така че от Ювентус трябва да действат бързо, ако искат да отмъкнат този футболист. Ако „бианконерите“ отправят официална оферта, то Регилон ще бъде доста заинтригуван. С Юве той ще може да играе в Шампионската лига и да се бори за Скудетото в Италия. Освен това играчът се надява да привлече и вниманието на националния селекционер Луис Енрике, който да го включи в състава за предстоящото световно първенство в Катар.

Регилон бе привлечен в Тотнъм от Реал Мадрид през 2020 година, но така и не успя да впечатли с изявите си за „шпорите“. До момента той има 67 мача, 2 гола и 9 асистенции за лондончани.

Гледайте спорт на MAX с най-вълнуващите мачове от италианските Serie A и Coppa Italia, на живо, в ефира на MAX Sport 3.

Снимки: Gettyimages

Ощр от категория Световен футбол