Намери ни
To Top

Алегри проведе среща с шефовете на Ювентус относно селекцията

Треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри е провел среща с шефовете на клуба, на която са обсъдили селекцията на отбора. До края на трансферния прозорец остава около от седмица, като „бианконерите“ със сигурност не са приключили с покупките и вероятно ще привлекат още един или двама нови.

Срещата не е била по спешност заради разочароващото равенство със Сампдория (0:0), а е рутинна и подобни на нея се провеждат през определен период от време. Сега обаче тя е била доста важна, заради малкото време, което остава за осъществяване на последните сделки на пазара.


Затова е важно треньорът и ръководството да уточнят какви са приоритетите, над които клубът трябва да се съсредоточи.

Към момента се спрягат три имена за трансфер в Ювентус. От доста време торинци преговарят с Мемфис Депай от Барселона, но двете страни не могат да се договорят и сделката може и да пропадне. Междувременно се заговори, че вместо нидерландеца „бианконерите“ ще вземат Аркадиуш Милик от Марсилия. Третата трансферна цел пък е Леандро Паредес от Пари Сен Жермен, като сделката за него е почти договорена, но клубът първо иска да се раздели с някой от халфовете, с които разполага в момента.

Гледайте спорт на MAX с най-вълнуващите мачове от италианските Serie A и Coppa Italia, на живо, в ефира на MAX Sport 3.

Ощр от категория Световен футбол