Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2022/08/screenshot392204.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Пирели: Запознахме се с новия асфалт на „Спа“ – Sportove
Намери ни
To Top

Пирели: Запознахме се с новия асфалт на „Спа“

Пирели ще предостави на отборите във Формула 1 „средните” по твърдост модели сликове – С2, С3 и С4. Това консервативно решение се обяснява с преасфалтирането на легендарното белгийско трасе и промените по конфигурацията на завоя „Червената вода”.

„За тази година „Спа” претърпя една от най-сериозните промени, които сме виждали в новата история на Формула 1 – заяви шефът на Пирели Моторспорт Марио Изола. – Но ние знаем какво да очакваме от новия асфалт, благодарение основно на информацията, която събрахме от състезанието „24 часа на „Спа”.


Това беше най-голямото състезание досега и така се запознахме с новия асфалт.”

На „Спа” са преасфалтирани пет завоя, на четири от тях има нови зони за сигурност, които за разположени по-близо до трасето. Затова на пилотите ще им се наложи да спазват по-стриктно ограниченията на трасето, ако не искат да се озоват в чакъла.

Снимки: Gettyimages

Ощр от категория Спорт


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558