Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2022/08/screenshot391204.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Ювентус забързва работата по трансфера на Паредес – Sportove
Намери ни
To Top

Ювентус забързва работата по трансфера на Паредес

Ювентус е твърдо решен да привлече в състава си халфа на Пари Сен Жермен Леандро Паредес. Торинци са набелязали аржентинеца за заместник на Адриен Рабио, който е пред трансфер в Манчестър Юнайтед. Сделката с „червените дяволи“ е на финалната права и затова от Юве смятат да забързат привличането на Паредес, който възможно най-скоро да заеме мястото му в състава, съобщава RMC Sport.

28-годишният Паредес вече е уточнил личните си условия с Ювентус и остава единствено от „Старата госпожа“ да постигнат договорка с ПСЖ относно начина на осъществяване на сделката помежду си.


Най-вероятно тя ще бъде за отдаване под наем с опция за откупуване през следващото лято.

Самият Паредес изглежда няма търпение да премине в Юве, където отново ще се събере със своя добър приятел Анхел Ди Мария. Вчера той публикува снимка в социалните мрежи, на която се вижда как гледа двубоя между Ювентус и Сасуоло и се радва на гола на Ди Мария.

Гледайте спорт на MAX с най-вълнуващите мачове от италианските Serie A и Coppa Italia, на живо, в ефира на MAX Sport 3.

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558