Намери ни
To Top

Всяка жена трябва да знае! Вижте колко процента от мъжете изневеряват

Всяка жена трябва да знае. Ясен е процентът на мъжете, които изневеряват на своите любими. Нежните половинки ще се шокират, защото числото е на практика – максимално.

Оказва се, че няма мъж, който поне във фантазиите и въображението си да не изневерява на своята любима.


Британски учени разтърсиха световната общност със свое сензационно разкритие, според което 100% от мъжете на тази планета поне веднъж са си мислели да изневерят на половинката си. Бърт Мисикъл е един от авторите на проучването и сам останал изненадан от резултатите. Той поне се опитва да успокои нежния пол с твърдението, че доста по-малък процент от мъжете все пак се осмеляват да опитат от забраненото изкушение, пише vsekiden.com.

„Всеки от нас, мъжете, го е мислил, но някои успяват да устоят. Изневярата явно е закодирана дълбоко в нашата същност, тъй като в зората на човечеството всеки самец се е опитвал да оплоди колкото се може повече женски. След това са се натрупали моралните норми, които днес ни забраняват да се чифтосваме с който и когато ни падне. Всеки сам трябва да прецени дали прави нещо лошо, когато се изявява в чуждо легло“, категоричен е мистър Мисикъл.

Ощр от категория Акценти