Намери ни
To Top

Домакинско поражение за тима на Райнов

Мартин Райнов не игра за Арджеш, а отборът му загуби с 0:2 у дома от У Крайова 1948 и пропусна поне временно да се изравни с водачите в класирането на румънската Суперлига ЧФР Клуж и Рапид (Букурещ). Италианецът Андреа Компаньо вкара и двете попадения за гостите и вече има 5 от началото на сезона.

Компаньо откри в 3-ата минути след груба грешка на ветерана Ясмин Латовлевич, който се опита да подаде на свой съотборник с външен фалц, но пасът му беше пресечен. Арджеш имаше няколко чисти положения до почивката, но не реализира нито едно от тях.


У Крайова 1948 разчиташе на контри и през второто полувреме успя да реши мача с нов гол на Компаньо. В 76-ата минута нападателят беше намерен от Франсоа Марке на добра позиция и насочи топката в далечния ъгъл.

Победата е втора за новака през сезона. Толкова има и Арджеш, който преди няколко седмици надви шампиона ЧФР Клуж. Днес Петролул на Георги Пашов приема Рапид (Букурещ), а в понеделник са мачовете на Сепси на Радослав Димитров срещу Волунтари и на Херманщат на Пламен Илиев срещу Фарул. 

Снимка: prosport.ro

Ощр от категория Световен футбол