Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2015/08/cats.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Ужас в Германия! Вратар едва не загина (видео) – Sportove
Намери ни
To Top

Ужас в Германия! Вратар едва не загина (видео)

Ужасяващ сблъсък едва не отне живота на вратар на аматьорски отбор. Все още има опасност от възпаление на раната, а сблъсъкът ни дава представа защо вратарят на Арсенал – Петър Чех, винаги играе с шлем.

19-годишният вратар на Гройтер Фюрт Бастиан Лерх напусна интензивното отделение на болница с дупка в главата и все още с риск за инфекция. Той получи ужасяващата травма по време на среща на втория тим на Гройтер Фюрт в една от четвъртите лиги в Германия.


Инцидентът се случи в 27-ата минута на срещата между втория състав на „детелините” и Бухбах, завършили 1:1 през миналия уикенд. В 27-ата минута на срещата Щефан Алшингер атакува вратаря в борба за топката и го закачи с бутонката си.

„Не му се сърдя. Боже мой, та това е футбол. И двамата искахме топката”, заяви Лерх, който претърпя мозъчна операция и му предстои възстановяване.

 

Ощр от категория Тема на деня


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558