Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2022/08/screenshot389288.jpeg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Неваксинираният Новак Джокович няма да играе на турнира в Монреал – Sportove
Намери ни
To Top

Неваксинираният Новак Джокович няма да играе на турнира в Монреал

Шампионът от „Уимбълдън“ Новак Джокович оттегли заявката си за участие в турнира от сериите „Мастърс 1000“ в Монреал през следващата седмица. 

Сърбинът, който не е ваксиниран срещу коронавируса, до последно се надяваше, че властите в Канада ще му позволят да влезе в страната, но такава вратичка не му бе отворена. 

По тази причина той се отказа от участие ден преди тегленето на жребия. Законът в Канада изисква влизащите чуждестранни граждани да са се ваксинирали с две дози поне 14 дни преди пристигането си в страната.


 

Отказването на Джокович, заедно с това на германеца Оскар Оте, ще позволи на другия финалист от „Уимбълдън“ – австралиеца Ник Кирьос, и французина Бенжамен Бонзи да влязат директно в основната схема. 

Джокович все още таи надежда, че ще може да играе на Откритото първенство на САЩ, което ще се проведе от 29 август до 11 септември в Ню Йорк.

Гледайте спорт на MAX с всички най-вълнуващи тенис двубои от ATP Masters 1000, ATP 500 и ATP 250, ATP CUP, ATP Finals и Next Gen, на живо, само в ефира на MAX Sport.

Ощр от категория Тенис


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558