Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2022/08/screenshot389022.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
В Барселона настъпи времето на ултиматумите – Sportove
Намери ни
To Top

В Барселона настъпи времето на ултиматумите

Барселона продължава да търси все по-непопулярни начини да се раздели с футболисти, от които няма нужда. След като стана ясно, че се обсъжда прекратяване на договора на Мемфис Депай, същото вече се планира още за Самюел Юмтити и Мартин Брейтуейт. Според “Спорт” французинът и датчанинът са били информирани, че няма да получат номер за новия сезон. Освен това им е бил даден срок до 31 август да си намерят друг отбор, защото в противен случай контрактите им ще бъдат анулирани.


Юмтити е активен в търсенето на нов тим, но Брейтуейт не оказва съдействие и се пазари с клуба. Вчера стана ясно, че към нападателя има оферта от клуб от Саудитска Арабия, който даже му предлага три пъти по-висока заплата. Той обаче настоява преди това да вземе обезщетение за евентуалното разтрогване с Барса по взаимно съгласие.

Със сигурност каталунците ще дължат пари на играчите, ако спазят заканата си след края на август да им прекратят договорите. Ако обаче въпросните контракти са били анулирани след затварянето на трансферния пазар (01:00 часа на 1 септември), играчите няма да могат подписват с повечето други отбори поне до зимата.

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558