Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2022/07/screenshot388604.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Артур Ованесян: Червеният картон промени концепцията ни, липсваше ни късмет – Sportove
Намери ни
To Top

Артур Ованесян: Червеният картон промени концепцията ни, липсваше ни късмет

Временният наставник на Ботев (Пловдив) Артур Ованесян сподели мнението си след загубата с 0:2 от Локомотив (София). „Жълто-черните“ все още нямат спечелена точка от началото на сезона, а наставникът на „канарчетата“ заяви, че червеният картон е променил концепцията на отбора за срещата.

„Червеният картон беше ключов момент в мача. Ние не сме съгласни, че имаше картон в тази ситуация.


Това промени концепцията ни за двубоя. Бяхме ощетени, че голът ни бе отменен. 

През второто полувреме започнахме добре, създадохме положения, но не успяхме да вкараме. Те отбелязаха и всичко се промени. Опитвахме се да играем комбинативно, с много подавания. Горд съм от всички играчи и от това, което дадоха днес. Липсваше ни късмет. 

21

Локомотив (София) - Ботев (Пловдив)

Можеше и да завърши по друг начин този мач. Рискувахме в търсене на резултат, но стана 2:0. Всичко е на шансове. Локомотив вкара своите положения. Вярвам в качеството на нашите футболисти, както и в нашата работа. 

21

Локомотив (София) - Ботев (Пловдив)

Аз съм част от Ботев, не ми е фиксидея да остана треньор. Бях в отбора като главен асистент. Разбираме разочарованието на феновете, но те трябва да знаят, че даваме най-доброто на терена. 

Ситуацията е такава, че никой не може да каже кога ще приключи. Ние сме добър отбор с качествени играчи. Нещата ще се оправят стъпка по стъпка“, заяви Ованесян.

Снимки: Борислав Цветанов

Ощр от категория efbet Лига


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558