Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2022/07/screenshot388504.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Гуардиола: Не се притеснявам за Холанд – Sportove
Намери ни
To Top

Гуардиола: Не се притеснявам за Холанд

Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола заяви, че не се притеснява от факта, че Ерлинг Холанд не се разписа в дебюта си. Първият мач на норвежеца за „гражданите“ беше срещу Ливърпул за „Къмюнити Шийлд“. Мърсисайдци спечелиха с 3:1, а Холанд се отчете с два големи пропуска.

„Той имаше шансове – два или три първото полувреме и един в края.


Бори се много, движеше се добре, беше на позиции. Добре е за него да види реалността в нова страна и ново първенство. Не вкара, но той има невероятни качества и ще започне да бележи“, заяви Гуардиола.

„Не се притеснявам за него. Щях да се радвам да победим и той да се разпише, но реалността е, че ни предстоят 11 месеца, които ще бъдат толкова натоварени. Със Световното първенство ще играем на всеки три дни и той ще ни помогне“, допълни той.

Попитан за пропуска на Холанд в края на мача, Пеп отговори: „Той е силен. Следващия път ще прати топката в мрежата. Това е футбол. Имаше и отменен гол, защото топката излезе от игра. Когато вкара гол в САЩ, всички говориха колко е впечатляващ“.

Снимки: Gettyimages

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558