Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2022/07/screenshot388116.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
„Армията“ е готова за първия европейски мач на ЦСКА на българска земя – Sportove
Намери ни
To Top

„Армията“ е готова за първия европейски мач на ЦСКА на българска земя

Стадион „Българска армия“ отговаря на всички изисквания, за да приеме тази вечер в 20:00 часа реванша от втория квалификационен кръг на турнира Лига на конференциите между ЦСКА – София и Македония (Гьорче Петров). 

Делегатът на срещата – Душко Грабовац от Хърватия, инспектира за последно „Армията“ и обяви това на виртуалната техническа конференция преди важния сблъсък.

Домакините ще играят в титулярния си екип, а футболистите на Македония (ГП) ще бъдат в жълто-черна екипировка. Вратарят на ЦСКА ще бъде със ярко зелено облекло, а стражът на противника – с лилаво.


Четиримата съдии на евромача са от Румъния – Марсел Бирсан (главен), Раду Гингуляк (първи асистент), Мирча Григориу (втори асистент), Юлиан Дима (четвърти), а Ханес Каасик от Естония ще изпълнява функциите на съдийски наблюдател.

От клуба припомнят, че все още има билети в продажба, а цените им са както следва:

– Сектор А – 15 лева 
– Сектор В – 12 лева 
– ВИП ложа – 130 лева 
Деца до 7 години влизат на стадиона безплатно.

„Припомняме Ви, че преди двубоя ръководството отново е организирало „Армейски следобед“, който започва в 17:00 часа на стадиона – с DJ Cass. В 17:15 ще има игра за точност. За 17:30 часа е предвиден тур в музея на ЦСКА, а в 18:00 часа състезание за скорост и турнир по джага. В 18:15 следва семеен футбол. 

В 19:30 часа специален гост в детския кът на стадиона, който е изграден между секторите „А“ и „Г“ ще бъде легендарният Димитър Бербатов“, написаха още от „Армията“.

Ощр от категория efbet Лига


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558