Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2022/07/screenshot387946.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
И Ашър-Смит се оттегли от участие на Игрите на Британската общност – Sportove
Намери ни
To Top

И Ашър-Смит се оттегли от участие на Игрите на Британската общност

Дина Ашър-Смит се оттегли от участие на Игрите на Британската общност в Бирмингам поради „леко разтежение на подколянното сухожилие“. Английската спринтьорка получи травмата по време на финала на 4 по 100 метра на Световното първенство в Юджийн, където бяга на последен пост за Великобритания. 

Няколко дни по-рано тя спечели бронзово отличие на 200 метра.  

“Няма големи проблеми и няма за какво да се тревожите.


Чувствам се добре, но имам нужда от няколко дни почивка. Но поради краткото време между края на Световното и началото на Игрите на Британската общност след няколко дни, ще трябва да се оттегля“, написа Ашър-Смит в “Инстаграм”. 

“Бях толкова развълнувана да се състезавам пред родна публика и всички британски фенове. Ще бъде толкова невероятно състезание и знам, че отборът на Англия ще направи всички вас горди“, добави тя. 

Ощр от категория Спорт


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558