Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2022/07/screenshot387260.jpeg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Част от титулярите на Левски тренират отделно от основната група – Sportove
Намери ни
To Top

Част от титулярите на Левски тренират отделно от основната група

Петима от футболистите на Левски тренираха отделно от основната група на „сините“. Това са Уелтон, Билал Бари, Жереми Петрис, Роналдо и Георги Миланов, които взеха участие при победата над ПАОК от втория предварителен кръг на Лигата на конференциите.

Играчите нямат физически проблеми, а провеждат възстановяващо занимание след тежкия двубой с гръцкия гранд.

Ивелин Попов и Цунами тренираха индивидуално, като на „Герена“ се надяват двамата да се върнат в игра възможно най-скоро.


Очаквано, заниманието пропуснаха трайно контузените Илиян Стефанов и Андриан Краев. Героят за Левски от финала за Купата срещу ЦСКА ще бъде аут и за реванша с ПАОК в Солун идния четвъртък.

На 28 юли от 20:30 ч. столичани гостуват в Гърция в мач-реванш от втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите. „Сините“ имат преднина от два гола след успех с 2:0 в първия двубой.

Ощр от категория efbet Лига


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558