Намери ни
To Top

Световните шампиони при спортните двойки по фигурно пързаляне Алекса Шимека-Ниерим и Брендън Фрейзър ще участват на турнира „Скейт Америка“

Световните шампиони при спортните двойки Алекса Шимека-Ниерим и Брендън Фрейзър ще започнат сезона във фигурно пързаляне с участие на турнира „Скейт Америка“ в края на октомври, където 15-годишната световна шампионка за девойки Изабеу Левито ще направи своя дългоочакван дебют в Гран При сериите, обявиха от американската федерация. 

Левито и 17-годишният Илия Малинин, който спечели световната титла за юноши тази година, са начело на следващото поколение фгуристи от САЩ с поглед към Зимните олимпийски игри през 2026 година в Италия. 

Тази група включва 18-годишният Лиъм Капейкис, който ще се присъедини към Малинин за „Скейт Америка“, и 16-годишната Линдзи Торнгрен, която ще започне сезона си в „Скейт Канада“. 

Ниерим и Фрейзър заедно с Левито ще стартират на Гран При в Шефилд (Англия) в началото на ноември, докато Малинин и Торнгрен ще се появят за втори път в края на месец ноември в Еспоо (Финландия).


Ощр от категория Спорт