Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2015/08/131111.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
БФС прецака ЦСКА в последния момент – Sportove
Намери ни
To Top

БФС прецака ЦСКА в последния момент

БФС успя да прецака ЦСКА в последния възможен момент. В момента клубът изпитва невъобразими трудности заради номерът, който им спретнаха.

Неофициалният изпълнителен директор на ЦСКА – Пламен Марков, призна, че „червените“ изпитват затруднения да функционират. Основната причина за това е, че новото дружество не може да предприеме каквито и да е действия поради решение на футболната централа.


Реално в момента управлението се осъществява от старото. Според Марков ситуацията е „деликатна“.

„Няма причини да има съмнение. Клубът функционира трудно с оглед на идеята, че говорихме да започнем като футболен клуб ЦСКА първенството, а в последния момент получихме отказ. Това ни постави в деликатна ситуация, но въпреки всичко се справяме.
Не мога да бъда точен по темата, защото не съм компетентен в тази правна материя. Трябва да има юристи, които да вземат отношение. Трябва да изчакаме и решението на правната комисия. Би било много нелепо футболен клуб като ЦСКА да бъде по този начин притискан и той да изпитва трудности при самото си функциониране. Надявам се въпросът да се реши, за да имаме по-малко проблеми. За нас най-важно е първият отбор да играе добре и привържениците да ни подкрепят. Този ентусиазъм да успеем да го задържим и да радваме тези фенове, заради които е играта“, коментира Марков.

„Има яснота по отношение бъдещото развитие. В момента такива процедури трудно могат да станат, тъй като практически ръководството на клуба е старото ръководство като легитимно такова. Аз не бих се наел да правя такива промени като не съм изпълняващ длъжността изпълнителен директор в момента. Това е част от трудността“, добави той.

„Всички плащания се извършват от старото ПФК ЦСКА. Причината е, че пред БФС съществува ПФК ЦСКА и първият отбор участва в Югозападната „В“ група.“

Ощр от категория Тема на деня


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558