Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2022/07/screenshot387062.jpeg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Фетел отрече за трансфер в Макларън – Sportove
Намери ни
To Top

Фетел отрече за трансфер в Макларън

4-кратният световен шампион Себастиан Фетел потвърди желанието си да остане във Формула 1 и след края на настоящия сезон, но отхвърли предположенията, че може да заеме мястото на Дениъл Рикардо в Макларън.

Договорът на 35-годишният германец с Астън Мартин изтича в края на 2022 година, като от тима обявиха, че са започнали преговори с него и на няколко пъти заявиха, че държат той да остане при тях.

„Вече преговаряме, мисля, че е налице ясно намерение да продължим заедно и скоро ще видим къде точно са позициите ни”, обясни на „Пол Рикар” Фетел.

Досега не са се появявали индикации, че Фетел си търси място в друг отбор, но в последните дни се завъртя слух, че той може да се озове в Макларън.

„Не, знаете, че познавам някои хора в Макларън, но мисля, че това са само слухове”, коментира Фетел.

Себ заяви по-рано през годината, че прогресът, постигнат от Астън Мартин ще е важен за решението му. Но германецът уточни, че не става въпрос за текущите резултати на пистата, а по-скоро за еволюцията на отбора в дългосрочен план, включително и строежа на нова база.

Гледайте най-вълнуващите състезания от MotoGP, WRC, NASCAR и Supercars, на живо, само в ефира на MAX Sport.

Снимки: Gettyimages

Ощр от категория Спорт


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558