Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2015/08/Гриша-Ганчев1.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Кампанията против Гриша Ганчев набра скорост! Вижте какво му приписаха – Sportove
Намери ни
To Top

Кампанията против Гриша Ганчев набра скорост! Вижте какво му приписаха

След поредната смяна на собствеността на някои медии, не остава незабелязано, че започнаха да излизат повечко материали, в които основната тема е Гриша Ганчев. Ловешкият бизнесмен за сега запазва мълчание и не коментира злободневките. Оказва се обаче, че той косвено е виновен за краха на някои от най-известните български отбори.

След като се зае с мисията да затрие ЦСКА, Гриша Ганчев е на път да прати в гроба и друг от великите клубове на България – Локомотив (Сф).


Това той прави чрез кумеца си Кирил Льосков, които държи 78% от акциите на „червено-черните“ заедно с партньора си Петър Касев, съобщава „Меридиан мач“.

В сряда двамата поставиха Локомотив в унизителното положение да не може да осигури 960 лева за организирането на мача за Купата на България срещу Септември (София). В крайна сметка Касев и Льосков преведоха едва 268 лева, а собственикът на съперника Септември доплати 700 лева за провеждането на срещата.

След двубоя Касев и Льосков продължиха наглото си и безпардонно поведение и поискаха оставките на треньора Валерий Дамянов и директора Кристиян Добрев защото уронвали престижа им. „Локомотив (София) в този си вид върви към фалиране“, поясни тежката ситуация Добрев.

Ощр от категория Акценти


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558