Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2015/08/ЦСКА-агитка.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Каква А група? Феновете на ЦСКА са в Шампионската лига (видео) – Sportove
Намери ни
To Top

Каква А група? Феновете на ЦСКА са в Шампионската лига (видео)

„А“ група не съществува, откакто ЦСКА се подвизава във „В“. Доказва го зрителския интерес на мачовете, телевизионните рейтинги и самите фенове на ЦСКА. Те не само, че демонстрират сляпа подкрепа към тима, пълнят си стадиона, но и надграждат.

За мача срещу Септември (София) този уикенд, те са подготвили дори две нови песни.


Сектор „Г“ вече разпространи текстовете, както и видео, на което група запалянковци на най-успелия български клуб запознава всички с начина, по който ще се пее.

Както е известно, срещата ще се състои на стадион „Локомотив“ в столичния квартал „Надежда“. По програма тя ще се проведе в неделя от 18 часа.

Телевизията, притежаваща правата за директно излъчване – Канал 3, обаче все още прави опит да покрие двубоя. Към този момент шансовете това да се случи са минимални.

Ето и новите песни на агитката:

 

Ощр от категория Тема на деня


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558