Намери ни
To Top

Треньорът на Коста Рика е луд! Изпотрепа всички(видео)

Треньолът на Коста Рика е луд боец! Доказа го, като свали човек, обслужващ стадиона, а малко преди това се размина на дете, подаващо топките.

Скандално видео от мача между националните отбори за младежи до 23 години на Коста Рика и домакина Панама (0:0) се появи в интернет. Видеото показва как бившият нападател на Манчестър Сити Пауло Уанчоп, който в момента е селекционер на националния тим на Коста Рика, блъска момче, подаващо топките и се бие с официално лице по време на квалификацията за Олимпийските игри в Рио де Жанейро през 2016 година с Панама.

39-годишният Уанчоп имал намерение да слезе на терена и да поиска обяснение от рефера за съдийството му в мача, но не му било позволено да го направи.


Това вбесило костариканеца и предизвикало последвалия бой.

Пауло Уанчоп, който в професионалната си футболна кариера е играл още за Дарби Каунти, Уест Хям и Малага, пое временно Коста Рика след страхотното представяне на отбора на Мондиал 2014 година, където тимът достигна до 1/4-финалите. Уанчоп бе помощник-треньор на Коста Рика по време на световното първенство в Бразилия, а през февруари тази година бе назначен за постоянно за селекционер на тима, предаде Спортал.

Ощр от категория Акценти