Намери ни
To Top

Моуриньо се надява Дзаниоло да остане в Рома

Треньорът на Рома Жозе Моуриньо все още се надява халфът Николо Дзаниоло да остане в клуба и за новия сезон. В последните дни усилено се говори, че 23-годишният футболист е пред трансфер в Ювентус, като се смята, че преговорите между двата клуба са в напреднала фаза. Въпреки това наставникът все още таи надежда, че играчът ще промени решението си.

Моуриньо пусна Дзаниоло в контролата със Съндърланд, въпреки че футболистът не бе тренирал пълноценно в последните дни, твърдейки, че има болки.


Все пак Николо се появи на терена и дори отбеляза единия от головете за успеха с 2:0. Това бе ясен знак, че Моуриньо все още разчита на него.

Въпреки всичко към момента е по-вероятно Дзаниоло все пак да бъде продаден. Дори се говори, че сделката с Ювентус може да бъде финализирана до дни.

Италианският национал пристигна в Рома от Интер през 2018 година като част от сделката за Раджа Наинголан, който пое към „Сан Сиро“. На „Олимпико“ обаче талантът разви големия си потенциал и се превърна в ключов играч за „Вълците“. До момента той има 111 мача, 22 гола и 15 асистенции за клуба.

Снимки: Gettyimages

Ощр от категория Световен футбол