Намери ни
To Top

Шимунджа: Не съм доволен от първото полувреме, трябва да сме готови за битка

Старши треньорът на Лудогорец Анте Шимунджа сподели мнението си след победата на своя тим над Сутиеска в първия предварителен кръг на Шампионска лига. “Орлите” се наложиха с 1:0 и с общ резултат 3:0 продължават напред. Специалистът призна, че не е останал доволен от играта на разградчани през първото полувреме, но през второто подходът е бил сменен.

“Не съм доволен от първото полувреме, но от второто съм много доволен и това как изглеждахме на терена.


Мисля, че сме по-добрият отбор. Пред собствена публика е така за тях, ние ги уважавахме, те опитаха да ни изненадат в началото, но най-важното е, че ние отговорихме. През второто полувреме беше далеч по-добре. Не съм доволен от продуцкията през първото полувреме. Второто полувреме променихме подхода си.

Ще видим дали това е дсотатъчно, за да отстраним Шамрок. Знаем, че можем да играем на най-високо ниво. Ние трябва да сме готови за битка, за всяка една топка. Трябва да даваш най-доброто от себе си, за да продължиш.

Ще видим какво ще стане с новите футболисти. Знаем какво търсим и какво искаме. Ние наблюдаваме и следим футболисти.

След 7 дни ще видим в какво състояние ще е Десподов. Има 7 дни да преценим, не може за 7 дни да стане магия. Предстоят 3-4 мача, които трябва да се играят на най-високо ниво, а той още не е готов”, заяви Шимунджа.

Ощр от категория efbet Лига