Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2015/08/liverpool_logo_3d_fire_by_kitster29-d57to7q.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Звезда на Ливърпул със сигурност щеше да съжалява много за феноменалния си гол (видео) – Sportove
Намери ни
To Top

Звезда на Ливърпул със сигурност щеше да съжалява много за феноменалния си гол (видео)

Бразилският национал Филипе Коутиньо се превърна в герой за клубния си тим Ливърпул, след като отбеляза феноменален гол във вратата на Стоук Сити, за да донесе победа на мърсисайдци на старта на новия сезон във Висшата лига на Англия. Попадението на звездата на червените обаче можело да погуби човешки живот.

По информация на вестник „Ливърпул Екоу“ фен на Стоук Сити е получил сърдечен пристъп след гола на Коутиньо. На запалянкото му е станало лошо на трибуните на ст.


„Британия“, но лекарите реагирали навреме и оказали първа помощ на пострадалия. В момента той се намира в болница без опасност за живота.

 

Ощр от категория Акценти


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558