Намери ни
To Top

Тен Хаг и Роналдо ще проведат среща на четири очи, за да изяснят позициите си

Новият мениджър на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг днес трябва да проведе среща на четири очи с голямата звезда на отбора Кристиано Роналдо, съобщава пресата на Острова тази сутрин. Нидерландецът ще обясни на португалеца своето виждане за бъдещото на тима и как смята да развива проекта, с което да убеди играча да остане на “Олд Трафорд” и през предстоящата кампания, но в същото време и да чуе мнението на 37-годишния футболист. 

В последните дни се появиха спекулации, че Роналдо иска да напусне “червените дяволи”, тъй като не вижда как тима ще се бори за най-големите трофеи през следващия сезон, а самият той е наясно, че му остават няколко години на най-високо ниво. Освен това се заговори, че мениджърът Жорже Мендеш е предложил своя клиент на няколко от европейските грандове, но не са много отборите, които могат да си позволят високите му финансови изисквания.


 

В някои медии в Англия също така се предлага и тезата, че самия Роналдо по този начин осъществява натиск върху ръководството на Манчестър Юнайтед да е по-активно на трансферния пазар и да привлече качествени играчи, тъй като до този момент селекцията на тима “куца”, макар “червените дяволи” да са свързвани с редица футболисти.

Снимки: Gettyimages

Ощр от категория Световен футбол