Намери ни
To Top

ПСЖ вдига офертата за Скамака

Пари Сен Жермен е готов да вдигне офертата за нападателя на Сасуоло Джанлука Скамака. Първото предложение на парижани бе отхвърлено от италианския тим, но те не са се отказали от идеята да вземат в редиците си голаджията и ще отправят нова оферта за правата му, съобщава „Калчомеркато“.

Сасуоло е поставил цена от 50 милиона евро на 23-годишния футболист. От ПСЖ все още не са готови да извадят тази сума, но все повече се приближават към нея, като се очаква новото им предложение да е на стойност 40 милиона евро, плюс допълнителни бонуси в зависимост от представянето на играча.


Според информация на „Екип“ Скамака вече е договорил личните си условия с ПСЖ, така че остава само двата клуба да се разберат за цената му. Френският шампион обаче трябва да се забърза, тъй като не е единствения кандидат за този футболист, който попада в трансферните планове и на Ювентус, Милан, Интер, Арсенал и Нюкасъл.

Скамака привлече вниманието към себе си със силното си представяне през изминалия сезон в Серия „А“, в който отбеляза 16 гола в 36 мача. Със силните си игри 195-сантиметровият таран стигна и до националния отбор на Италия, като вече има 7 мача за „Скуадра адзура“.

Снимки: Gettyimages

Ощр от категория Световен футбол