Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2015/08/741.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Триумф за ЦСКА! Червените ще се стекат на Армията, предстои исторически момент – Sportove
Намери ни
To Top

Триумф за ЦСКА! Червените ще се стекат на Армията, предстои исторически момент

Отборът на ЦСКА спечели голяма битка непосредствено преди историческото си участие в Югозападната „В“ група. Вчера напрежението в лагера на армейците удари върха, след като БФС замрази статута на клуба в трета дивизия и бе взето решение двубоят със Струмска слава да не се състои по програма.

Въпреки това от ръководството на червените увериха, че мач в неделя ще има. Действително така и ще се случи.


По-рано днес представители на ЦСКА са изпълнили необходимата процедура за отмяна на забраната отборът да играе във „В“ група и са картотекирали футболистите си.

Така в крайна сметка БФС промени решението си и мачът между ЦСКА и Струмска слава ще се играе по програма, в неделя от 18:00 часа на ст. „Българска армия“.

Ето какво съобщиха от централата:

„Днес, 08.08.2015 г., в Зоналния съвет на Българския футболен съюз постъпи искане от легитимен представител на ПФК „ЦСКА“ АД за картотекиране на футболистите за 1-ия кръг от Югозападната „В“ АФГ. След като прегледа документацията и установи, че искането е от името на подалия заявка за участие във „В“ група футболен клуб ПФК „ЦСКА“ АД, Спортно-техническата комисия на Зоналния съвет към БФС даде зелена светлина за изиграването на мача от 1-ия кръг на „В“ АФГ между отборите на ПФК „ЦСКА“ АД и „Струмска слава“ (Радомир). Срещата ще се проведе по програма в неделя, 09.08.2015 г., от 18:00 часа на стадион „Българска армия“.

Ощр от категория Тема на деня


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558