Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2022/06/screenshot382808.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Левски ще спори за трофея „Георги Соколов“ срещу Академия Пандев – Sportove
Намери ни
To Top

Левски ще спори за трофея „Георги Соколов“ срещу Академия Пандев

Днес Левски ще изиграе третата си контрола от предсезонната подготовка. „Сините“ се изправят срещу вторя в Северна Македония за миналия сезон Академия Пандев. Срещата ще бъде в 18:00 часа на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“. Тя ще бъде за трофея „Георги Соколов“, който е посветен на 80-годишнината от рождението на една от емблемите на клуба – нападателят Георги Соколов.


Левски вече изигра две проверки през лятото. В първата от тях „сините“ играха с новака в efbet Лига Септември. Мачът бе в странен формат и не бе пълни 90 минути, като завърши при резултат 1:1.

Във втората си проверка Левски победи Пирин (Благоевград) с 2:1, а новото попълнение Роналдо отбеляза два гола. С това бразилецът загатна, че може да се окаже поредната перла в селекцията на Мъри Стоилов.

Наставникът обаче имаше доста забележки към представянето на своите играчи във въпросните две проверки. Той е наясно, че отборът бързо трябва да влезе в ритъм, защото началото на новия сезон наближава и няма време за губене.

Очаква се Стоилов да започне да избистря състава от днешната проверка. Досега наставникът правеше доста експерименти и даде шанс на част от юношите да се докажат, но като че ли е време да започне да търси оптималната единайсеторка, на която ще залага през предстоящата кампания. Още повече, че това ще бъде най-сериозната контрола на отбора до момента, а макар и символичен, тя ще носи и трофей, което ще бъде допълнителен стимул за играчите да се хвърлят по-здраво в този мач.

Снимки: Sportal.bg

Ощр от категория efbet Лига


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558