Намери ни
To Top

Левски е еталон в Гърция. Сините доказаха класата си в южната ни съседка

Класата на Левски получи отзвук в Гърция. През годините „сините“ са доказвали класа със свои играчи, а в Гърция явно внимателно наблюдават техните изяви.

ПАОК (Солун) приветства една от бившите звезди от „Герена“ Гари Родригес, който подписа договор за три сезона. 24-годишният национал на Кабо Верде игра за последно в Елче, но разтрогна контракта си с испанския тим, който бе изваден от елитната Примера дивисион заради непокрити задължения.


„Чувствам се страхотно да бъда тук, в този голям клуб в Гърция. Искам да благодаря на всички, които ми дадоха възможността да работя тук и нямам търпение да играя за ПАОК. Видях в интернет, че новият спортен директор на клуба е Франк Арнесен, а треньорът е Игор Тудор. Знаех, че отборът играе в турнира Лига Европа и е един от най-добрите тимове в гръцкото първенство“, сподели Гари Родригес след трансфера си.

„В интернет видях репортаж с феновете на отбора, всеки по света знае, че те са страхотни. За мен това е отбор, който ще се бори за титлата и съм много щастлив, че съм тук. Моята амбиция е да бъда добър играч и да стана шампион. Мисля, че това е амбицията на всеки играч”, добави крилото.

Ощр от категория Тема на деня