Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2022/06/screenshot381140.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Дешан: Основният ни проблем е умората – Sportove
Намери ни
To Top

Дешан: Основният ни проблем е умората

Селекционерът на Франция Дидие Дешан обясни причините за слабото представяне на “петлите” в Лигата на нациите. Действащият световен шампион не постигна нито една победа в 4-те си двубоя и е на дъното в своята група с 2 точки. 

“Юни се оказа много труден месец за нас от гледна точка на резултатите. Не ни стигнаха силите в мачовете срещу отбори, които действаха с повече енергия.


Липсва ни свежест, бавни сме и не се борим достатъчно. Трябва да си извлечем поука от случилото се. Тежко е да се изиграят няколко мача в толкова кратък период. Когато футболистите са уморени, е много трудно. Вече мислим за новия сезон”, коментира Дешан. 

Снощи французите загубиха от Хърватия с 0:1, а преди това отстъпиха и на Дания (1:2). В другите два мача тимът на Дешан направи равенства с Хърватия (1:1) и Австрия (1:1). 

Статистиката сочи, че за първи път от 2015 година Франция не записва нито един успех по време на пауза за националните отбори.

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558