Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2022/06/screenshot381130.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Созопол приема силен тенис турнир за любители – Sportove
Намери ни
To Top

Созопол приема силен тенис турнир за любители

Остават броени дни до началото на любителския тенис турнир Green Life Созопол. Турнирът се провежда за седма поредна година, като той е част от календара на семейната тенис верига Weekend Tour. Всяка година комплексът приема две събития от календара – началото на юни – уикенд и в началото на септември – дълъг уикенд с включен детски тенис лагер, на който малчуганите допълнително могат да развият своите тенис способности сред най-добрите специалисти у нас.

За първото издание заявки за участие са подали едни от най-силните любители в страната.


Впечатление прави присъствието на двукратния шампион Едис Батран. Красимир Минтов, който има да защитава трофея, който спечели през септември 2021-а, също ще участва. Атанас Гаджев пък през тази година спечели две събития от календара Uva Nestum и Therma Village. Никос Панетимитакис и Ивайло Воденски пък са считани също за фаворити в солидния турнир, който предстои да наблюдаваме. 

Надпреварата се провежда в рамките на три дни, като в петък е тренировъчен ден, а в събота започват квалификациите и груповата фаза. В неделя са елиминациите когато се решава и победителят. 

Традиционно в календара на Weekend Tour важна част имат и семействата на състезателите, след като всички участници идват с тях, а самите организаторите са се погрижили за допълнителни активности и забавления за останалите. Записването е все още отворено и всеки желаещ да премери сили по време на своята семейна ваканция може да заяви на сайта на Vikander, които гарантират най-ниски цени за настаняване. 

Голямата награда на турнира е семеен уикенд в Green Life Банско.

Гледайте всички най-вълнуващи тенис двубои от ATP Masters 1000, ATP 500 и ATP 250, ATP CUP, ATP Finals и Next Gen, на живо, само в ефира на MAX Sport.

Ощр от категория Тенис


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558